Mister No
Član Foruma (busevi.com)
Newbie

Ugled korisnika: +1/-0
Van mreže
Starost: 34
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Јул 26, 2010, 12:43:53 » |
|
Tacna je informacija da su autobusi "AUTOKODEKS"-ovi,licno sam dovezao jednu od te dve Setre iz Nemacke.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 27, 2010, 04:17:08 Nenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
busevi.com Forum
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Јул 26, 2010, 12:43:53 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nenad
Administrator
Sr. Member

Ugled korisnika: +5/-2
Van mreže
Starost: 27
busevi.com
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Јул 26, 2010, 02:40:58 » |
|
Kakvi su Vaši utisci o autobusima ? Video sam da su stigle BG tablice , odnosno da su autobusi registrovani.Takođe obavljaju se i neki radovi na ovim autobusima , na plavoj Setri skidani su zadnji točkovi i čini mi se da se radi na ispisu firme.Uskoro ove autobuse možemo očekivati u saobraćaju.
Edit: Mercedes Integro i Setra 319UL dobili su ispisan naziv firme , a na Setri 319NF se obavljaju radovi na ispisu firme i popravljanju sitnijih oštećenja.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 27, 2010, 04:17:21 Nenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mister No
Član Foruma (busevi.com)
Newbie

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јул 27, 2010, 03:40:02 » |
|
Autobusi su u izuzetno dobrom stanju,a mozda je zanimljiv podatak da se u sva tri pomenuta autobusa nalazi automatski menjac,koji izuzetno dobro obavlja svoj posao. Bela Setra,koju sam dovezao,ima tempomat,za razliku od plave i Mercedesa. O udobnosti je suvisno govoriti jer se,kao sto znate,radi o autobusima sa "pratecom" osovinom,a i prostor za vozaca je zadovoljavajuci. Opremljeni su i klima uredjajima. Sto se tice rada na autobusima u garazi Autokodeksa,svaki polovan autobus koji su kupili,detaljno se pregleda i bez obzira na stanje plocica ili gurtni,zamenjuju se novima. Vazdusni jastuci za ogibljenje takodje,i vrsi se kompletan pregled autobusa i svi moguci nedostaci se odmah otklanjaju. To je detalj koji je,slozicete se sa mnom nadam se,jako pohvalan za tu firmu,a nije direktno vezan za donosenje novog zakona o bezbednosti saobracaja,jer znam da su to radili i pre novog zakona. Sve u svemu putnici na relaciji Beograd-Arandjelovac vozice se u udobnim i sigurnim autobusima,sto je najbitnije.
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 27, 2010, 04:18:17 Nenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mister No
Član Foruma (busevi.com)
Newbie

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јул 27, 2010, 03:43:34 » |
|
Ovo su slike koje su slikane mobilnim telefonom odmah po preuzimanju autobusa u Nemackoj.
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 30, 2010, 03:07:22 Nenad »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
busevi.com Forum
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јул 27, 2010, 03:43:34 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos265
Administrator
Hero Member

Ugled korisnika: +9/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јул 30, 2010, 05:40:37 » |
|
Danas sam prosao pored garaze i video ove buseve. Izgledaju jako lepo i ocuvano. Vec su dobili logotipove, bela Setra bila kod majstora za klimu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|